Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Fantomas, Pařba ve Vegas nebo Prezidentův muž

18. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – komedie Jak napálit advokáta – v advokátní praxi JUDr. Hořice se objevilo několik případů, které se točí kolem automobilů, jejich majitelů, a hlavně kolem těch, kteří se na všem chystají pořádně vydělat…

  • ČT 1, 21:20 – komedie Fantomas – záhadný netvor s ocelovou tváří si rád nasazuje masky jiných lidí, aby v přestrojení páchal zločiny a terorizoval Paříž. O jeho skutečné existenci jsou však stále pochybnosti, neboť ho dosud nikdo na vlastní oči nespatřil.

  • Nova, 21:35 – komedie Pařba ve Vegas – dva dny před svou svatbou odjíždí Doug a jeho tři kamarádi do Las Vegas na nezapomenutelnou párty. Jenže když se ráno probudí s třeštící hlavou a kocovinou, zjistí, že si vlastně vůbec nic nepamatují…

BRAND24

  • Prima Cool, 22:00 – akční Prezidentův muž – zvláštní agent léta chránil amerického prezidenta a zasahoval v nebezpečných situacích. Teď však cítí, že už stárne a začíná si hledat nástupce.

  • ČT Art, 22:45 – záznam představení Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna – aneb jak se dělá šou v divadle Semafor. Spoluúčinkují Zuzana Burianová, Miluška Voborníková, Pavel Bobek, Naďa Urbánková nebo Jiří Helekal

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).