Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Diamond League 2013, Dračí život Bruce Lee a Kill Bill

4. 7. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:00 – IAAF Diamond League 2013/Lausanne – Přímý přenos osmého závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků
  • Dajto, 20:10 – akční thriller Peacemaker - V Bosně je zavražděn významný politik a nedaleko Uralu právě explodovala jaderná hlavice. Dvě zdánlivě nesouvisející tragické události. První záhadné okolnosti vyplouvají na povrch a krizový štáb Bílého domu začíná okamžitě pracovat na nejvyšší obrátky. Šéfka oddělení nukleárního dozoru Julia Kelly dostává k ruce svérázného pomocníka, drsného vojenského specialistu Toma Devoa. Tahle dvojice spolu nudu rozhodně nezažije. Americký akční film (1997).
  • ČT 1, 20:10 – pohádka Micimutr – Nad královským hradem krouží stín velikého draka, princezna Karolína si s pláčem zkouší černé smuteční šaty a na nádvoří hoduje pár pozvaných princů. Při dobrém jídle probírají, co by se mělo podniknout.První princ navrhuje nabídnout drakovi místo princezny pár set poddaných, druhý zase soudí, že v království zanedbali prevenci a že by se to drakovi mělo rozmluvit, a třetí princ o tom pro změnu zase složil píseň. Postavit se drakovi se však žádnému z nich nechce. V podzámčí ale žije loutkář Vítek, který princeznu tajně miluje. On jediný se sám dokáže postavit nebezpečnému drakovi. Česká pohádka (2011).
  • Prima Cool, 21:50 – akční film Dračí život Bruce Lee – Skutečný příběh herce kung-fu filmů Bruce Leeho o jeho cestě z ulic Hongkongu na výsluní světového zábavního průmyslu. Změnil tvář akčních filmů, stal se jedním z největších bojovníků – legendou, která neumírá. Americký akční film (1993).
  • Nova, 22:50 – akční film Kill Bill – V malém, opuštěném kostelíku je pěticí zabijáků zmasakrována probíhající svatba. Zabiják Bill střelí do hlavy a těžce zraní těhotnou nevěstu, která mu ještě v poslední vteřině stačí říct, že čeká jeho dítě. Žena, přezdívaná Nevěsta, však přežije a skončí v kómatu v nemocnici. O čtyři roky později se nečekaně probere a s hrůzou zjistí, že přišla o dítě a nemůže hýbat nohama. Přesto se jí podaří zabít chlapa, který ji chtěl zneužít. Dostane se do podzemních garáží, kde silou vůle a trpělivostí rozcvičí ochablé a ztuhlé svalstvo. Plánuje přitom pomstu čtyřem kolegům zabijákům, a hlavně šéfovi a bývalému milenci Billovi. Americký akční film (2003).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).