Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Což takhle dát si špenát, Teror a Faunovo velmi pozdní odpoledne

2. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – komedie Což takhle dát si špenát – Hrdiny snímku jsou meloucháři Jarda Zemánek a Franta Liška, kterým nic není svaté. Sotva se dostanou z vězení, v němž se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě. Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, ve kterém právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. Chce, aby získali přesnou kopii přístroje, který pak bude bohatým paničkám vracet ztracené mládí. (Československo, 1977).

  • Barrandov Plus, 20:20 – thriller Teror – Uznávaného hasiče opustila manželka spolu se synem pro jeho násilnické chování. Je přesvědčený, že vinu na tom mají jeho sousedé a jejich děti, které jí namluvili, aby od manžela odešla. Vtrhne do jejich domu a začne je terorizovat. Sousedé to oznámí policii, ta jim však nevěří, protože ho považují za uznávaného požárníka s množstvím zásluh. Situace se zdramatizuje, když zabije opraváře, dva policisty a nakonec zaútočí i na rodinu sousedů. Začíná tvrdý boj o přežití. (Under Pressure, USA, 1997)

  • Nova Cinema, 21:50 – thriller Ruka na kolébce – Manželé Claire a Michael Bartelovi čekají druhý přírůstek do rodiny. Při lékařské prohlídce je Claire vystavena nepříjemnému obtěžování ošetřujícího gynekologa. Celou věc ohlásí, v následku čehož doktor Mott spáchá sebevraždu. Jeho manželka, když se tuto informaci dozví, potratí a rozhodne se pomstít. Pod cizím jménem přijme práci chůvy u Bartelových. (Hand that Rocks the Cradle, USA, 1992)

BRAND24

  • Prima Max, 22:10 – komedie Bílí muži neumějí skákat – Sidney si myslel, že je v basketbalu nejlepší. Pak se objevil Billy, který je stejně dobrý. Brzo zjistí, že spolu nemusejí soupeřit, protože dohromady si víc vydělají. Ale to by Billy nesměl dlužit nesmlouvavým gangsterům… (White Men Can’t Jump, USA, 1992)

  • ČT 2, 22:30 – komedie Faunovo velmi pozdní odpoledne – Příběh natočený na motivy povídky Jiřího Brdečky zachycuje výjevy ze života stárnoucího elegána a svůdce mladých dívek, který ze strachu před stářím a smrtí se zoufale snaží urvat, co se ještě dá. (Československo, 1983)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).