Hlavní navigace

Televizní tipy: Batman začíná, Smrtonosná past 2 a Benefice Lubomíra Lipského

18. 4. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 17:30 – Česko – Slovensko - Přímý přenos hokejového utkání, které je součástí soutěže Eurohockey Challenge 2013
  • ČT 2, 20:00 – Benefice Lubomíra Lipského - K zítřejším 90. narozeninám legendárního herce uvádí Česká televize výběr z jeho nejlepších skečů a rolí. Unikátní setkání Lubomíra Lipského a jeho kolegů a přátel se odehrálo před pěti lety v Divadle ABC. Zábavný pořad (2008)
  • Fanda, 20:20 – akční krimi thriller Batman začíná - Film popisuje počátky legendy o tajemném Batmanovi a zjevení Temného rytíře coby síly dobra v Gotham City. Zklamaný dědic továren Bruce Wayne cestuje těsně po úmrtí svých rodičů po světě a hledá způsob, jakým by bojoval s nespravedlností a jak by obrátil strach proti těm, kteří okrádají bázlivé. Po čase se vrací zpět do Gotham City a vzápětí vypouští do světa své druhé já, maskovaného bojovníka Batmana, který používá svoji sílu, inteligenci a řadu svých technických vymožeností k boji proti zlověstným silám, které ohrožují město. Americko-britský akční krimi thriller (2005)
  • Prima Cool, 21:50 – akční thriller Smrtonosná past 2 - S policistou Johnem McClanem se setkáváme i v druhém pokračování úspěšného akčního thrilleru, tentokrát v režii Rennyho Harlina. Přesně rok po dramatické misi v Los Angeles John plánuje klidné vánoční svátky. Na Štědrý den jede na newyorské letiště vyzvednout manželku Holly, jež má přiletět z Los Angeles, ale letiště padne do rukou po zuby ozbrojených a perfektně vycvičených teroristů. A když jde o život jeho rodině i stovkám ostatních pasažérů, kteří se stali rukojmími, musí John znovu sáhnout po zbrani. V hlavní roli opět exceluje Bruce Willis. Americký akční thriller (1990)
  • Nova, 22:50 – akční thriller Sejmi je všechny - Smith se pokusí zachránit těhotnou ženu, kterou někdo postřelil. V krupobití střel stihne nešťastnice porodit, ale zranění podlehne. Statečnému muži nezbývá, než se o nově narozené dítě postarat a ochránit i jej před bandou zabijáků. Americký akční thriller (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).