Hlavní navigace

Televizní tipy: Hlas Česko Slovenska, Piráti z Karibiku 4 a Amores Perros

12. 2. 2012
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
12. 2. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte strávit nedělní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice. Každý den dopoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, Nova HD, Markíza, Markíza HD, 20:00 – soutěž Hlas Česko Slovenska - Nejdůležitějším faktorem v této soutěži, která pochází původem z Nizozemska a pravděpodobně největší úspěch zaznamenala díky hvězdné porotě úspěch ve Spojených státech, je hlas. V první fázi koučové netuší, kdo zpívá, protože jsou k interpretovi otočení zády, a až poté, co zahlasují pro jeho postup, se jejich křeslo otočí směrem k němu. Jednoho z koučů si soutěžící vybere a bude ho mít jako svého mentora. Moderátory budou Leoš Mareš a slovenská zpěvačka Tina. Pěvecká show (Česká republika, Slovensko; 2012)
  • HBO, HBO HD; 20:00 – Piráti z Karibku: Na vlnách podivna - Johnny Depp se vrací ke své ikonické roli kapitána Jacka Sparrowa v akčním příběhu plném pravdy, zrady, mládí a odchodů. Když se Jack setká se ženou ze své minulosti (Penelope Cruz), není si jistý, zda jde o lásku – nebo zda tato žena jen „hraje na city“ a využívá ho, aby našla legendární Pramen mládí. Když ho donutí, aby vstoupil na palubu Queen Anne’s Revenge, lodi obávaného piráta Černovouse (Ian McShane), Jack se ocitá v dobrodružství, kde neví, koho se obávat více: Černovouse nebo ženy ze své minulosti. Dobrodružné fantasy (USA, 2011)
  • Prima family, 20:00 – film Coco Channel - Malá dívka uprostřed Francie, umístěná v sirotčinci se svou sestrou, marně čeká každou neděli, že se pro ně jejich tatínek vrátí. Kabaretní zpěvačka s příliš slabým hlasem stojící před publikem podnapilých vojáků. Mladá švadlena, jejíž prací je opravovat lemy v zadní místnosti obchodu venkovského krejčího. Příliš hubená začínající kurtizána, uprostřed prostitutek a zhýralců, nachází útočiště u svého ochránce Étienna Balsana. Zamilovaná žena, která ví, že nebude „ničí ženou“, ani ženou Boye Capela, muže, který ji přesto tolik miloval. Životopisné drama (Francie, Belgie; 2009)
  • ČT 1, 20:00 – film Kdopak by se vlka bál - Rodinný film, dětský horor, dospělá romance a pohádka o Červené Karkulce. I když žánry na první pohled velmi odlišné, přesto se výborně doplňují ve vizuálně originálním filmu Marii Procházkové Kdopak by se vlka bál. Režisérka Žraloka v hlavě se v něm vrátila k poetice úspěšného absolventského filmu Příušnice. Hlavní hrdinka příběhu se jmenuje Terezka. Zbožňuje pohádku O Červené Karkulce, má starostlivé rodiče, ve školce nejlepšího kamaráda Šimona a takhle by mohla žít šťastně až do smrti, kdybychom se nepohybovali v realitě. Rodinný film (Česká republika, 2008)
  • Nova Cinema, 0:05 – film Amores Perros: Láska je kurva - Octavio miluje ženu svého bratra a je pevně rozhodnut s ní uprchnout. Zoufale potřebuje peníze, a když se ukáže, že jeho milovaný pes Cofi je výborný zabiják, bez váhání ho přihlásí na krvavé psí zápasy, které dobře vynášejí. Daniel opouští svou ženu, aby mohl žít s mladou dlouhonohou modelkou Valerií. Jejich nový exkluzivní byt se ale zakrátko změní v nesnesitelné vězení a stane se smrtící pastí pro Valeriina malého chundelatého pejska Richiho. Thriller, drama (Mexiko, 2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).