Hlavní navigace

Televizní program Primy: Zprávy začnou v 19:30

17. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 1. 2008

Hlavní večerní zpravodajství na televizi Prima bude počínaje 4. únorem začínat až v 19:30. Uvádí to programový plán Primy, který televize rozeslala programovým časopisům, které ho kvůli tisku potřebují minimálně v dvoutýdenním předstihu. Potvrdily se tak spekulace bulvárních deníků, které se později objevily i na zpravodajských serverech a které se Prima ještě tento týden snažila vyvracet.

Název zpravodajské relace uvádí – zatím stále ještě předběžná, přesto velmi detailní – verze programového plánu pouze jako Zprávy TV Prima. Tento údaj se možná ještě ve finále změní, každopádně určitě už nepůjde o 1. zprávy, které zatím Prima vysílá denně od 18:55. Mimochodem, právě na 4. února, kdy se zprávy komerční dvojky objeví v novém čase poprvé, připadá 14. výročí startu televize Nova.

Informaci o tom, jestli do moderátorského křesla zpráv na Primě usedne Pavel Zuna, nejlépe po boku své bývalé kolegyně Mirky Čejkové, televizní program neuvádí. Zmiňuje se ale o tom, že Pavel Zuna bude nadále o nedělích od osmi moderovat soutěž Ber nebo neber.

BRAND24

Všednodenní večer na Primě zahájí v 18 hodin repríza první řady úspěšného seriálu Zoufalé manželky. Na ní naváže od 18:55 soutěž Milionář s moderátorem Romanem Šmuclerem. Právě Milionář vyplní čas, kdy běží Události České televize a ve kterém zpravodajství vysílá Prima dosud sama. M.A.S.H. odsune televize zhruba na půl desátou dopoledne. Manželky s Milionářem vystřídá v sobotu detektiv Siska a v neděli psí Komisař Rex.

Televize Prima pořádá k novému programovému schématu tiskovou konferenci v pondělí 21. ledna, server DigiZone.cz z ní přinese článek v úterý

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).