Hlavní navigace

Televizní noviny ve středu mimořádně uváděla Renata Czadernová a Petr Suchoň

12. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dosavadní moderátoři Odpoledních Televizních novin a Sportovních novin zaskočili za kolegy Lucii Borhyovou a Reye Korantenga

Nová moderátorská dvojice Renata Czadernová a Petr Suchoň provázeli středeční hlavní zpravodajskou relací Televizní noviny na televizi Nova. Nahradili tak Lucii Borhyovou a Reye Korantenga, kteří mají podle zpravodajského portálu tn.cz, provozovaného Novou, dlouhodobě naplánovanou dovolenou. Původně je měli v uvádění Televizních novin nahradit Markéta FialováKarlem Voříškem, druhý jmenovaný moderátor se ale z obrazovky stáhnul kvůli nařčení z někdejší spolupráce s komunistickou Státní bezpečností.

K TÉMATU: Voříška v Televizních novinách nikdo nenahradí, Fialová je bude moderovat sama

BRAND24

Protože má Nova pouze dvě moderátorské dvojice hlavních zpráv (třetí skončila poté, co se Nova rozloučila s moderátorem Pavlem Dumbrovským) a Voříšek s Fialovou dočasně zmizeli z obrazovky, zbylo moderování Televizních novin pouze na Borhyovou a Korantenga. Televize sice minulý týden vrátila do hlavní zpravodajské relace Markétu Fialovou, která uvádí páteční a sobotní hlavní zpravodajskou relaci sama, od neděle do čtvrtka ale tato role padá právě na Borhyovou a Korantenga.

Czedernová a Suchoň se mají v roli moderátorů hlavní zpravodajské relace objevovat nepravidelně podle potřeby do doby, než Nova vyřeší otázku stálého obsazení postu moderátorů hlavních zpráv.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).