Hlavní navigace

Televize Óčko již definitivně na satelitu Astra s programovým průvodcem EPG

25. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 10. 2010

Hudební televize Óčko zařadila ve čtvrtek odpoledne na satelit Astra 3B (pozice 23,5 stupně východně) elektronického programového průvodce (EPG). Server DigiZone.cz na tento fakt upozornil jeho čtenář Jiří Job. Jak nám potvrdil technický ředitel této stanice Lukáš Hnilička, jedná se už o definitivní stav, který by se neměl změnit. Divákům jsou k dispozici časy vysílání, názvy pořadů a anotace.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Óčko končí se čtyřmi pořady pro minority. Startuje naopak výuku pokeru

Podle Hniličky nebylo odstranění problému tak jednoduché, jak by se zdálo. EPG už bylo fyzicky vysíláno delší dobu, o čemž svědčí i fakt, že nedávno se na krátkou dobu objevilo, jeho koncové zobrazení u diváka se ale muselo dořešit. S Astrou se nám podařilo všechny problémy odstranit a EPG už bude vysíláno v podobě, jak ho vidíte, uvedl Hnilička. Data jsou dodávána nyní postupně po jednotlivých dnech, aby se zjistilo, zdali se neobjeví nějaká chyba – aktuálně do konce pracovního týdne, tedy do pátku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).