Hlavní navigace

Televize Nova změnila symbol svého HD kanálu

11. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 11. 2009

UVNITŘ FOTO Televize Nova provedla včera změnu symbolu HD u svého kanálu ve vysokém rozlišení. Všimli si toho diskutující na webu Parabola.cz. Písmena měla doposud tvar kurzívy a navíc byla podtržena. Nyní má symbol tvar čtverce, litery jsou průhledné, a nachází se v levém dolním rohu. Dříve byl umístěn doprava. Starý symbol nadále používá sesterská Nova Sport.

Obsah klasické Novy a Novy HD je totožný, druhý jmenovaný kanál pouze vysílá vybrané pořady ve vysokém rozlišení. Jedná se většinou o filmy, které označuje česká komerční jednička předponou mega, publicistiku a některé zahraniční seriály. Signál Novy HD je k dispozici v terestrickém digitálním multiplexu 4, vybraných kabelových a IPTV sítích a také na satelitu v platformách CS Link a Skylink. Je to hrůza! Škoda toho „starého“ loga HD vpravo dole. Člověk téměř nevnímal, že tam někde je, konstatoval v diskusi na DigiZone.cz Lumír L.

Nové logo Novy HD se nachází vlevo dole. Foto: autor

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).