Hlavní navigace

Televize Nova rozjela podzimní novinky, programové schéma ale odhalí až dnes

26. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Akce, kterou server DigiZone.cz pokryje formou on-line reportáže, se zúčastní generální ředitel a jednatel celé televizní skupiny Christoph Mainusch a také programová ředitelka Alex Ruzek.

Tiskovou konferenci, jejíž součástí bude odhalení podzimních programových novinek, připravila na dnešní 15. hodinu pro novináře mediální skupina Nova, a to konkrétně v ateliérech pořadu MasterChef, které jsou umístěny v ulici U továren 27. Nova zvolila pro tentokrát jinou strategii odhalení podzimního programového schématu. Jeho předběžnou podobu už prezentovala novinářům začátkem letošního roku spolu s plány na celý rok 2015. Součástí dnešní konference mají být mimo jiné i plány pro rok 2016.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova inovuje svoje publicistické pořady, dostanou nové studio i vizuál

Akce, kterou server DigiZone.cz pokryje formou on-line reportáže, bude-li k tomu pochopitelně možnost (kvalitní mobilní, případně Wi-Fi připojení), se zúčastní nejvyšší vedení Novy, konkrétně generální ředitel a jednatel celé televizní skupiny Christoph Mainusch a také programová ředitelka Alex Ruzek. Nova už na obrazovku pustila své nejsledovanější seriály Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, magazín Víkend v inovované podobě a dnes má premiéru úspěšná reality show Výměna manželek, kterou televize oslovovala v minulosti i půl druhého milionu diváků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).