Hlavní navigace

Televize Nova připravuje řadu seriálů v HDTV

3. 4. 2009
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
3. 4. 2009

Vysílání ve vysokém rozlišení je u nás stále ještě na počátku, čistě českých kanálů je zatím jako šafránu, a tak rozhodně potěší po této stránce za několik měsíců diváky televize Nova, která takto distribuuje svůj signál v IPTV a také na satelitu. Ve formátu HDTV chystá řadu svých nových formátů. Půjde nejen o seriály, ale také reality show. Je-li výčet, který má server DigiZone.cz k dispozici, správný, ve vysokém rozlišení se v tuto chvíli chystá šest formátů.

Kromě páté série Pojišťovny štěstí, která byla vůbec prvním pořadem vyráběným na Nově, a českou televizí vůbec, v HDTV, půjde o druhou řadu Kriminálky Anděl v hlavní roli s Martinem Stropnickým a seriály Expozitura, Dokonalý svět a Okresní přebor. Ve vysokém rozlišení bude vyráběná také reality show Dům snů. Zatímco první dva ze zmíněných seriálů už diváci bezpečně znají, zbytek jsou novinkové formáty. Proto si k nim alespoň krátce něco řekněme, i když jsme už o nich na DigiZone.cz psali.

BRAND24

Expozitura bude vyprávět příběh na motivy skutečných kriminálních činů tzv. Berdychova gangu – „české chobotnice“, která prorostla do policejních špiček a léta beztrestně vydírala, přepadala a vraždila. Jde o jeden z nejočekávanějších projektů letošního roku. Dokonalý svět se bude odehrávat v prostředí módního časopisu a v hlavních rolích se představí Jana Hlaváčová, Jitka Čvančarová a Tereza Brodská. Okresní přebor bude zasazen do prostředí vesnického fotbalového mužstva a reality show Dům snů bude soutěží, v níž několik párů společnými silami vybuduje luxusní obytný dům na okraji Prahy a jeden z nich jej potom vyhraje.

BLÍŽE K CHYSTANÝM FORMÁTŮM V HDTV:
Pojišťovna štěstí bude pokračovat na Nově i pátou řadou
Nova se chystá investovat do dvou nových seriálů 180 milionů korun
Nova začala natáčet seriál Dokonalý svět z prostředí módního časopisu
Nova natáčí další nový seriál: Okresní přebor o vesnickém fotbalu
Nova se rozhodla pro Dům snů

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).