Hlavní navigace

Slovenská televize Musicbox slibuje jako dárek lepší obraz i zvuk

1. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 12. 2009

Přesně před sedmi lety začala na Slovensku vysílat hudební televize Musicbox. Při této příležitosti slíbila, že udělá svým divákům radost v podobě kvalitnějšího obrazu a zvuku. Po nedávné výměně softwaru za nový a výkonnější, a po uvedení nové grafiky, jsme přistoupili k upgradu televizního řetězce, který výrazně zkvalitnil obraz aj zvuk, uvedl zakladatel slovenského kanálu Marcel Děkanovský.

Tato skutečnost se týká především distribuce stanice na satelitu Thor 3. Z této pozice vysílá také rumunská platforma Digi TV. Právě signál na Thoru slouží pro kabelové a IPTV operátory, kteří si ho odtud nabírají do svých sítí. V jaké kvalitě ho nabídnou, už záleží pouze na nich. Podle dostupných materiálů by měl mít kanál k dispozici více než tři tisíce videoklipů domácích i zahraničních interpretů. Vysílání je možné ovlivnit prostřednictvím SMS.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).