Hlavní navigace

Televize budou na podzim vyprávět o dokonalém světě plném přešlapů

24. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 7. 2009

Jak informují dnešní Lidové noviny, také letošní podzim bude seriálový. Novinky si pro své diváky připravily televize NovaPrima a také veřejnoprávní ČT. Veřejnoprávní médium z Kavčích hor přichystalo retro seriál Vyprávěj, který doprovází motto Historie není černobílá ani objektivní, vždy jde o úhel pohledu.. Ve svých upoutávkách ČT slibuje, že ho nabídne v moderním širokoúhlém formátu. Jak vyplynulo z reakcí našich čtenářů, ti už by ho ale rádi viděli rovnou v HDTV.

Ve vysokém rozlišení už bude naopak vyráběn seriál Novy Dokonalý svět. Bližší informace list nepřinesl, už v tuto chvíli je však jasné, že se bude odehrávat v prostředí módního časopisu a diváci v něm uvidí např. Jitku Čvančarovou nebo Terezu Brodskou. Více o Dokonalém světě si můžete přečíst zde. O zatím bezejmenném seriálu Primy jste si mohli na DigiZone.cz přečíst minulý týden. Nyní už je jasné, že jeho název bude Přešlapy a zaměří se na šestici třicátníků a běžné problémy své generace.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).