Hlavní navigace

Telefónica nabídne díky spolupráci s Disneym všechny jeho filmy v O2TV, včetně Avengers

13. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Operátor zařadil do nabídky i komiksový trhák Avengers, který byl uveden v kinech začátkem letošního května a stal se jedním z nejúspěšnějších filmů kinematografie.

Telefónica Czech Republic bude jako jediný operátor u nás výhradním distributorem filmů studia Disney prostřednictvím IPTV. V nabídce služby O2TV tak nebude chybět žádný film, který byl uveden Waltem Disneym do kinodistribuce, případně na DVD a Blu-ray. Diváci se mohou těšit v prosinci například na film Rebelka, který si svou kinopremiéru odbyl 16. srpna. Ve Videotéce nebudou chybět ani nestárnoucí evergreeny jako je série filmů Piráti z Karibiku, trilogie Toy Story nebo Auta.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: O2TV zvýšila počet zákazníků na 139 tisíc, polepšila si však jen o tisícovku

Diváci O2TV mohou v pohodlí domova shlédnout nejúspěšnější filmy, které jdou ve stejný okamžik do DVD distribuce. Na začátku září jsme zařadili například film Avengers, třetí nejúspěšnější titul v historii kinematografie, a to ve standardním i vysokém rozlišení, uvedl při této příležitosti marketingový ředitel segmentu domácností, společnosti Telefónica Aleš Veselý. Nabídka nejčerstvější produkce bude rozšířena o dalších padesát divácky oblíbených snímků. Ke konci prvního pololetí letošního roku si O2TV předplácelo 139 tisíc zákazníků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).