Hlavní navigace

Nova nabídne nové zahraniční seriály, její slovenská sestra Druhý dych

2. 1. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
2. 1. 2012

Nejen veřejnoprávní televize, ale i TV Nova a její slovenská sestra Markíza mají pro své diváky připravené novinky. Na televizní jedničce se mohou zájemci těšit například na třetí řadu Mentalisty. Česká televizní jednička nabídne především divákům novou dávku zahraničních seriálů. Půjde konkrétně o Mentalistu, Námořní vyšetřovací službu, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti nebo historický seriál Tudorovci. Novinky doplní ještě Útěk z vězení.

pondělí 2. ledna 2012

22:10 Námořní vyšetřovací služba VIII

úterý 3. ledna 2012

22:20 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti XI
23:05 Tudorovci III
0:15 Útěk z vězení III (vysílání úterý, středa, čtvrtek)

středa 4. ledna 2012

20:00 Druhý dech
21:20 Mentalista III

Sestra Novy ze Slovenska, televize Doma, má pro diváky připravenu novinku Druhý dych. Ta se bude poprvé vysílat dnes od 21 hodin. Podle původních plánů byla připravena pro Markízu, dokonce v HD kvalitě, nakonec bylo rozhodnuto, že poběží právě na TV Doma. Diváci se mohou těšit na seriál o neúplných rodinách, které přežily velkou ztrátu a musí hledat způsob, jak chybějící místo ve svém životě zaplnit. V hlavních rolích se představí Braňo Deák, Jana Lieskovská, Emma Taragelová, Milena Minichová, Kristína Svarinská, Kamil Mikulčík, Eva Pavlíková a další.

BRAND24

NEPŘEHÉDNĚTE: Markíza chystá posílení pořadů ve vysokém rozlišení

Markíza ve svých plánech, které zveřejnila na oficiálních webových stránkách, slibuje také novinku Horúcá krv. Veškeré podrobnosti o tomto projektu zatím tají. Připraveno je i pokračování úspěšných titulů Modré z neba a Farma. Společně pak Markíza a Novou uvedou v následujících měsících pěveckou show Hlas Česko Slovenska. Ze zahraničních seriálů se mohou diváci těšit na True Justice, Nikitu, Spartaka s podtitulem Bohové arény nebo Teorii velkého třesku. V premiéře budou letos odvysílány i některé snímky, jako jsou 2012, Souboj titánů, Iron Man 2, Shrek: Zvonec a konec a další. Některé z nich pak poběží v HD kvalitě, což jistě uvítají i čeští majitelé satelitních kompletů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).