Hlavní navigace

Zpravodajská TA3 nabídne diskusní pořad Debata i studentské dokumenty

5. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 1. 2012

Slovenský zpravodajský kanál TA3 nabídne od tohoto měsíce divákům tři nové formáty. Jeden bude diskusním pořadem, další dva jsou dokumentární cykly. Moderátorem Debaty bude Martin Střižinec. Půjde o one to one diskusní relaci, do které budou chodit politici a pohovoří o nejaktuálnějších problémech a tématech. Pětadvacetiminutový pořad se bude vysílat od 10. ledna ve 21.30 každé pondělí a středu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TA3 přesouvá Show Jana Krause z pátku na pondělní večer od 21:10

Dokumentární cykly se budou na TA3 objevovat každý pátek ve 21:30 a v repríze pak v sobotu v 14:30. Študentskou kamerou bude cyklus, který se zaměří na krátké filmy studentů dokumentaristiky na Filmové a televizní fakultě VŠMU, kteří během svého pětiletého studia natáčejí každý semestr svůj dokument. Mezi nimi jsou i někteří Pražáci. Nestandardní cestování za novými objevy naší planety je další novinkou slovenské zpravodajské televize TA3. Pod názvem se mohou diváci těšit na objevené i neobjevené poklady Země a její skryté krásy. Oba formáty se budou na TA3 pravidelně střídat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).