Hlavní navigace

T-Mobile zařazuje do nabídky mobilní televize nové stanice, mimo jiné i Primu Max

7. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Z prvních statistik vyplývá, že více než polovina připojení se uskuteční přes Wi-Fi, kde ale zákazníci zaznamenali mírně horší kvalitu přenosu. Na LTE sítích je prý obraz bezproblémový.

Klienti mobilního operátora T-Mobile, kteří využívají služeb jeho Mobilní TV, se dočkali rozšíření programové nabídky o stanice Prima Max a FilmBox Premium. První zmíněnou stanici si mohou užít zákazníci s balíčky Start a Komplet, druhá zmíněná je dostupná pouze pro vyšší tarif. Jsme rádi, že zákazníci objevují svět moderní televize a že se jim aplikace Mobilní TV líbí. Službu budeme i nadále rozvíjet, slíbil ředitel marketingu pro rezidentní segment v T-Mobile Tomáš Ryšavý s tím, že aplikaci Mobilní TV už si stáhlo 80 tisíc lidí, přičemž nejpopulárnější je na Androidu, který využívá téměř 80 % zařízení.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: T-Mobile zpřehlednil aplikaci pro svou mobilní televizi

Z prvních statistik vyplývá, že více než polovina připojení se uskuteční přes Wi-Fi, kde ale zákazníci zaznamenali mírně horší kvalitu přenosu. Naopak uživatelé nejrychlejšího připojení LTE si pochvalovali lepší obrazovou kvalitu. Jako zajímavou skutečnost vyhodnotil operátor fakt, že prime time, tedy hlavní vysílací čas, je u Mobilní TV posunut oproti klasické domácí televizi z devatenácté až dvacáté hodiny na 22. hodinu. Největší oblibu u klientů vykazují například filmový a seriálový kanál Prima Cool, zpravodajství na ČT 24 a hudební stanice Óčko. Nedávno se Mobilní TV rozšířila i o stanice Eurosport 2 a Playboy TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).