Hlavní navigace

T-Mobile rozšíří nabídku své mobilní televize o erotiku a další sportovní kanál

8. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

AKTUALIZOVÁNO – Mobilní TV od T-Mobilu je poměrně čerstvým produktem. Telekomunikační firma ji v České republice nabízí od listopadu loňského roku.

Mobilní operátor T-Mobile připravuje v horizontu týdnů rozšíření nabídky své služby Mobilní TV. V programovém rastru produktu se nově objevily testy stanice Playboy TV a Eurosport 2. První jmenovaný kanál je vůbec první erotickou televizí v nabídce operátora. T-Mobile nabízí u Playboy TV všechny obvyklé služby včetně programového průvodce a zpětného přehrání, ale obsah kanálu je chráněn rodičovským zámkem. Bez jeho znalosti není možné tuto stanici sledovat. Eurosport 2 doplní nabídku Eurosportu, který v nabídce Mobilní TV nechybí.

BRAND24

Z ARCHIVU: Satelitní televize se nám nevyplatila, přiznal operátor T-Mobile

Mobilní TV od T-Mobilu je poměrně čerstvým produktem. Telekomunikační firma ji v České republice nabízí od listopadu loňského roku. Nejprve šlo o pilotní, bezplatný provoz, později došlo k jejímu zpoplatnění a rozdělení na dva tarify – Mobilní televize Start a Mobilní televize Komplet. Nižší nabídka se 17 programy vyjde na 119 Kč/měsíc, vyšší stojí necelých 300 Kč/měsíc. Součástí služby je i videotéka, která obsahuje tituly společnosti Film Europe slovenského podnikatele Ivana Hronce. Ten provozuje i stejnojmenný tematický kanál.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).