Hlavní navigace

Svou skupinu už mají na Facebooku i České Radiokomunikace

15. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 1. 2009

I mezi českými uživateli stále populárnější komunitní server Facebook už obsahuje také skupinu České Radiokomunikace, která je mylně do angličtiny přeložena jako Czech Radio (Český rozhlas). Tato skupina, která vznikla před několika dny, obsahuje zatím pouhých dvacet členů, bývalých i současných zaměstnanců dominantního poskytovatele vysílacích služeb v České republice. Členství je otevřeno komukoliv, kdo již má na Facebooku založený svůj účet.

Svou skupinu má na tomto komunitním serveru např. i DigiZone.cz, do které se do dnešního dne přihlásilo 77 lidí. Na Facebooku můžete ale najít i skupiny uživatelů sdružených okolo některých seriálů, jako je např. novácká Ulice. Podle našeho sesterského serveru Lupa.cz si podle posledních údajů tento komunitní server oblíbilo prozatím na 150 milionů uživatelů. Facebook je používán ve 170 zemích na všech kontinentech.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).