Hlavní navigace

SuperStar na Nově a Markíze budou moderovat Zora Kepková a Roman Juráško

30. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kromě dvou porotců, kterými jsou Ewa Farna a Pavol Habera, jsou nyní známi i moderátoři této show. Termín nasazení SuperStar do vysílání zatím obě televize tají.

Televize Nova a Markíza utnuly včera spekulace nad tím, kdo bude moderovat nový ročník pěvecké soutěže SuperStar. Za Českou republiku to bude Zora Kepková, za Slovensko Roman Juráško. Oba moderátoři už delší dobu na svých domovských stanicích působí a pojí je právě ranní vysílání. Kepková moderuje Snídani s Novou, Juráško formát Teleráno. V praxi se tak prohazují pohlaví moderátorů. SuperStar byla doposud spjatá především s osobou moderátora Leoše Mareše.

BRAND24

K TÉMATU: Pavol Habera dalším porotcem Česko Slovenské SuperStar na Nově a Markíze

Kromě moderování Snídaně s Novou je Kepková také jedním z hlasů Evropy 2. Jejím životním partnerem je taktéž moderátor Míra Hejda známý z televize Óčko a Rádia Kiss Proton. Je přede mnou obrovská výzva, na kterou se strašně těším. (…) Věřím, že i tenhle ročník přinese spoustu nových talentů. Kromě toho, že miluju svojí práci a miluju moderování, ráda tančím a mám ráda muziku, uvedla mimo jiné ve videozdravici divákům Zora Kepková.

Moderátorka Zora Kepková, mj. tvář Snídaně s Novou
Autor: TV Nova

Moderátorka Zora Kepková, mj. tvář Snídaně s Novou

Roman Juráško je tváří Telerána a hlasem slovenské Europy 2
Autor: Europa 2

Roman Juráško je tváří Telerána a hlasem slovenské Európy 2

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).