Hlavní navigace

Středeční Snídaně s Novou poradí jak na digitalizaci

23. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
23. 2. 2009

Ze seznamu hostů, které zveřejnila česká televizní jednička na svém portále Nova.cz, vyplývá, že středečním pozvaným do Snídaně s Novou bude Pavel Rozum, který by měl promluvit o problematice DVB-T, společných televizních antén (STA) apod. Tématem by podle anotace měly být Antény a digitalizace vysílání. Tomuto se však nebude věnovat celá Snídaně, ale pouze její část. Jako další host tu např. vystoupí Mgr. Jaroslava Rezlerová, viceprezidentka Asociace poskytovatelů personálních služeb.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova v Televizních novinách: Praha není připravena na vypnutí analogu

Pavel Rozum nevystoupí na Nově poprvé. Diváci Televizních novin si ho např. mohou pamatovat z lednové reportáže, kde hovořil právě o úpravě STA. Tehdy řekl, že většina z nich není pro digitální příjem televize připravena. Tímto názorem by si mohl Rozum notovat s ředitelem TV Nova Petrem Dvořákem, podle kterého by mohlo být toto jako důvod k pozdržení vypnutí analogu v Praze. Jednou z aktivit komerční televize z Barrandova je také nedávné spuštění sekce o digitalizaci na www.nova.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).