Hlavní navigace

Stream.cz zakoupil práva na sitcomy BBC. Většina už je k vidění

1. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Stream.cz
Vedle původních pořadů, které zastupuje např. 4. řada reality show Zpátky na vrchol, přibudou kultovní britské seriály, jako třeba známá sci-fi parodie Červený trpaslík.

Na sitcomy z produkce BBC Naprosto dokonalé, Jak nežít svůj život, Malá Velká Británie a Červený trpaslík zakoupil Stream.cz půlroční licence přímo od britské veřejnoprávní televize a diváci je uvidí včetně českého dabingu.

Zahraniční obsah také v průběhu února obohatí čtyři filmy z minulých ročníků festivalu Jeden svět.


Autor: Bohumil Herwig

Od 1. února do 30. července bude k dispozici všech 32 epizod komediální série Naprosto dokonalé (Absolutely Fabulous), 19 epizod Jak nežít svůj život (How Not to Live Your Life) a 52 epizod Červeného trpaslíka (Red Dwarf). Ty 31. března doplní zbylých devět epizod a také 22 dílů Malé Velké Británie (Little Britain).

BRAND24

Kromě britských seriálů uvede Stream.cz v průběhu února bezplatně i snímky z filmového festivalu Jeden svět jako drama Banány na pokračování a film Ti druzí, poukazující na ničivé dopady turistického ruchu na život tradičních komunit.

Původní hrané sitcomy patří na Streamu nejen k nejpopulárnějším, ale v našich aplikacích také k nejsledovanějším. Hledali jsme proto pro diváky tvorbu, která by byla svým způsobem blízká Kanceláři Blaník a Autobazaru Monte Karlo. Našli jsme ji právě na BBC, a to jak v legendárním Trpaslíkovi, tak neméně zdařilých a v Česku dosud pouze okrajově známých Jak nežít svůj život, Naprosto dokonalé a Malé Velké Británii. Neznamená to nicméně, že bychom usilovně nepracovali také na dalších vlastních seriálech, vysvětluje Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).