Hlavní navigace

Starší karty Czech Link přestanou od 7. března fungovat

3. 3. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 3. 2006

V noci ze 6. na 7. března skončí funkčnost karet Czech Link, které slouží pro digitální satelitní příjem vysílání českých televizí z družice Astra 3A. DigiZone.cz na nutnost výměny už upozorňoval, nyní jen připomínáme, že kdo nestihl bezplatnou změnu během února, má stále šanci. Zneplatnění karet se týká všech diváků, kteří si je pořídili v letech 1997 až 2001 od společnosti UPC. Karty mají tmavý potisk a globus a uživatelé je poznají také podle začátku sériového čísla: 0 0257.

BRAND24

Výměnu zajišťuje ostravská firma Trade and Technology, žadatelé musí vyplnit elektronický formulář na stránkách firmy, poslat jí e-mail nebo alespoň dopis. Lidé musí uvést jméno, příjmení, svoji adresu a evideční číslo karty, kterou chtějí vyměnit. Novou kartu dostanou zájemci bezplatně, po vložení do satelitního přijímače se automaticky aktivuje na příjem programů České televize po dobu 28 dní. Během necelého měsíce pošle uživatel původní kartu zpět na adresu firmy.

Další informace naleznete na internetových stránkách České televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).