Hlavní navigace

StarDance na ČT 1 začne 3. listopadu, až do Vánoc obsadí sobotní večery od 20:00

24. 7. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Pátý ročník taneční soutěže bude opět moderovat Marek Eben s Terezou Kostkovou. Finále je naplánované na 22. prosince.

Téměř všechny listopadové a prosincové sobotní večery na prvním programu České televize obsadí pátá řada taneční soutěže StarDance, která se na obrazovku veřejnoprávní televize vrací po dvou letech. ČT 1 ji nasadí od 3. listopadu, nabídne celkem osm galavečerů a finále odvysílá dva dny před Štědrým dnem, v sobotu 22. prosince. Vyplývá to z nabídky sponzoringu této show, kterou na svůj web vyvěsila agentura Media Master, prodejce reklamy na ČT.

Stejně jako v minulých ročnících bude StarDance rozdělen vždy na dvě části. První, která bude začínat ve 20 hodin, nabídne ukázky tance osmi soutěžních párů, vyjádření poroty a zahájí divácké hlasování. Poté bude od 21:20 následovat druhá část s vyhlášením výsledků, která bude trvat už jen čtvrt hodiny. Soutěžní páry ČT představí v medailoncích, které bude Jednička vysílat už od začátku září. Všech osm plánovaných galavečerů bude ČT vysílat živě a chystá i jejich reprízy.

K TÉMATU: Nova má smůlu, licenci pro další ročníky StarDance získala opět ČT

ČT plánuje k pátému ročníku StarDance i krátké pořady StarDance kolem dokola z příprav jednotlivých párů na soutěžní večer. Zhruba tříminutové reportáže nasadí ČT 1 od neděle do pátku vždy přibližně okolo 20 hodiny. Celkem chce takto odvysílat 42 různých reportáží, které budou zároveň sloužit jako takové delší upoutávky na sobotní galavečery. StarDance patří mezi nejsledovanější pořady ČT, minulý ročník byl zároveň s průměrným počtem 1,4 až 1,9 milionu diváků nejsledovanější talentovou show na českých televizích.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova prý chce České televizi vyfouknout StarDance. Markíza ji už má

Talentovou show chystá na podzim i Prima family, nedělní večery věnuje společně se slovenskou televizí Joj třetímu ročníku talentové show Česko Slovensko má talent. Talent ale bude zřejmě začínat dříve než StarDance. Televize Nova zatím svoje plány pro letošní podzim nezveřejnila, podle informací serveru DigiZone.cz ale chystá na nejbližší dny tiskovou konferenci k podzimnímu programovému schématu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).