Hlavní navigace

Stanice Trace Sports zastupovaná Chello Central Europe prošla rebrandingem

7. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Stanice je v současné době dostupná ve více než stovce zemí světa pro třicet milionů domácností. Ve svém vysílání se věnuje výhradně současným i minulým tvářím sportu.

Začátek nového měsíce využila pro svou proměnu také francouzská stanice Trace Sports, která je na českémslovenském trhu zastupovaná společnosti Chello Central Europe. Kanál má nyní označení Trace Sport Stars. V názvu kanálu se tak klade větší důraz na to, že přináší pořady o hvězdách sportovního nebe. Programování stanice je poměrně unikátní, protože jde spíše o společenský kanál. Přilákat tak může na rozdíl od klasických sportovních stanic i ženy. Provozovatelem kanálu je mezinárodní mediální skupina Trace.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Stanice Trace chtějí prorazit na český trh

Stanici mohou znát čeští a slovenští diváci z minulosti, kdy byla součástí satelitní služby Satellite BG, která později zkrachovala. Program byl na pozici 23,5 stupně východně dostupný zdarma, tedy bez nutnosti použití dekódovací karty. Spolu s rebrandingem značky, který proběhl na začátku měsíce, bylo do programu zařazeno také přes sto hodin nových pořadů od britské společnosti Remedy Productions, která je součástí Argonon Group. Podle serveru BroadbandTVNews stanice v současné době zasahuje 30 milionů domácností ve 105 zemích světa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).