Hlavní navigace

Stanice Filmbox Extra se změnila na Filmbox Plus

16. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 12. 2011

UVNITŘ FOTO A VIDEO Dnes v noci došlo k avizované změně u filmové a produkční společnosti SPI International. Stanice Filmbox Extra skončila a její vysílání nahradil nový program Filmbox Plus. V praxi se toho ale příliš nezměnilo. Nové je pouze logo, které je nyní na obrazovce velice dominantní a svou velikostí je poměrně rušivé. Identifikátor stanice je umístěn do pravého horního rohu.

K TÉMATU: Filmbox Plus v Česku a na Slovensku od 16. prosince

České republiky však nezmizel Filmbox Extra úplně. Satelitní služba freeSAT by UPC Direct ho nabízí ve své nabídce ve verzi s jedničkou u loga. Jedná se o odlišný program, než kterým byl klasický Filmbox Extra, přesto čerpá ze stejné videotéky. V České republice jsou tedy v tuto chvíli z portfolia kanálů SPI International dostupné stanice Filmbox, Filmbox Plus, Filmbox Extra 1, Filmbox Family a Filmbox HD. S výjimkou rodinného kanálu vysílají v tuto chvíli všechny z nich širokoúhle.

Tipy C

Logo stanice je v obraze větší, než by mohlo být. (Screenshot: au­tor)

Zimní premiéry na kanálech Filmbox včetně stanice Filmbox Plus.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).