Hlavní navigace

Stanice Auto Motor und Sport HD v satelitní službě Skylink konečně česky

22. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Auto Motor und Sport HD, je, jak již název napovídá, televize zaměřená čistě na motoristický sport. Nabízí například různé testy vozidel i pohledy do zákulisí závodů.

Tematickou stanici Auto Motor und Sport už mohou zákazníci satelitního operátora Skylink sledovat v češtině. Program je takto dostupný v tomto jazyce od včerejška a stal se třetí audiostopou kanálu. Nejprve vysílal program pouze v němčině, později k němu byla přidána bulharská jazyková stopa, které byla určena pro operátora Satelitte BG. Ta je šířena stejně jako programy Skylinku na orbitální pozici 23,5 stupně východně. Stanice je součástí nabídek Kombi, Multi HD, HD Plus a Komplet.

BRAND24

K TÉMATU: Auto Motor und Sport HD bude v češtině. Skylink ho oficiálně zařadil do nabídky

Auto Motor und Sport HD byl dlouhou dobu šířen v nabídce Skylinku jako test. Služba ho zařadila do programového rastru už před rokem, vedení operátora však tvrdilo, že toto období není ohraničeno. V září letošního roku pak přišla nečekaná informace o lokalizaci programu do češtiny. K tomu nakonec došlo včera. Auto Motor und Sport by ale neměl být jediným takto exkluzivně šířeným programem v nabídce Skylinku. Do češtiny by měla být časem lokalizována i stanice Docubox HD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).