Hlavní navigace

Stáhněte si: Nový software pro příjem Skylinku na televizorech Panasonic

14. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 10. 2010

Novou verzi softwaru, která umožní na modelech televizorů značky Panasonic z roku 2009 bezproblémově přijímat signál satelitní služby Skylink s novými parametry, uvolnil výrobce těchto televizních přijímačů. Ke stažení jsou k dispozici i na webových stránkách Skylinku. Problém nastal u části výrobků modelů televizorů Panasonic z loňského roku, které obsahují satelitní tuner.

KE STAŽENÍ: Nové verze software pro televizory Panasonic se satelitním tunerem

Dne 29. září 2010 Skylink změnil technické parametry pro naladění programů na frekvenci 12 109 MHz. V této souvislosti se u výše zmíněných televizorů se satelitním tunerem objevil problém s funkčností dekódování naladěných programů. Tuto jistě nepříjemnou záležitost Panasonic v součinnosti se Skylinkem ihned začal řešit, ujišťuje Skylink na svém webu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: S parametry Skylinku mají problém televizory Panasonic z loňska

V současné době je již technické řešení dokončeno. Panasonic uvolnil nové verze software, které dostal Skylink k dispozici a touto cestou je nabízí svým zákazníkům ke stažení a instalaci, dodal Skylink. Problémy s příjmem této satelitní služby na nové frekvenci měly i některé další satelitní přijímače, firma všechny případy postupně monitoruje a řeší.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).