Hlavní navigace

Sport 5 nabídne čtvrtfinálové zápasy první hokejové WSM Ligy

23. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice Sport 5, dostupná v některých pozemních multiplexech, nabídce Skylinku, UPC a vybraných kabelových operátorů, nabídne přenos utkání kladenských Rytířů.

Diváci se mohou těšit na domácí čtvrtfinálová utkání kladenských hokejistů, která se hrají příští týden. Od uvedení našeho magazínu Hokejová pětka, který mapuje dění ve WSM Lize a mládežnickém hokeji, registrujeme vzrůstající poptávku po přímých přenosech z druhé nejvyšší soutěže a jsme rádi, že můžeme divákům oznámit – jdeme do toho! říká Radek Macháček, šéfredaktor stanice.

BRAND24

Hokejoví fanoušci se mohou pro začátek těšit na úvodní dva čtvrtfinálové duely Rytířů Kladno, které se hrají v pondělí 29. února a v úterý 1. března. Oba přímé přenosy odstartují na Sport 5 v 17:55. Volba byla jednoduchá, protože Kladno má jako jeden z mála klubů WSM Ligy takové zázemí, které umožňuje televizní přenos vůbec vyrobit, vysvětluje Macháček. Zatím jsme s Rytíři domluveni na prvních dvou čtvrtfinále, ale pokud se týmu bude dařit, určitě nezůstane jen u dvou živých přenosů.

Jako spolukomentátor se při zápasech Kladna představí jeden z někdejších kladenských hráčů Martin Procházka. Olympijského vítěze z Nagana vídají diváci pravidelně jako průvodce v hokejových magazínech. Moc se na to těším. Ve WSM Lize se hraje hokej na velmi dobré úrovni a Kladno patří ke kandidátům na postup do extraligy, říká Procházka, který je připraven při zápasech potlačit své sympatie k bývalému klubu. Lhal bych, kdybych tvrdil, že mi Rytíři nedělají radost. Hlavně David Stach, který v základní části překonal rekord v produktivitě. Play-off je ale jiná a neúprosná soutěž. A neúprosný budu i já při hodnocení, slibuje Procházka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).