Hlavní navigace

Společnost UPC přichází s akční nabídkou pro nové klienty na satelitu

2. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 6. 2010

V rámci lákání nových zákazníků na služby satelitní digitální televize přichází od 1. června společnost UPC Česká republika s akční nabídkou na svůj balík Direct Medium (dříve označovaný jako Rodina). Pokud se klient zaváže na odebírání služby minimálně po dobu 12 měsíců, získá ji za 299 Kč, tedy o stokorunu levněji než je uvedeno v oficiálním ceníku. Garance ceny je na dobu jednoho roku.

ČTĚTE TAKÉ: UPC Direct zveřejnil nový ceník beze slev, nabízí nejlevnější HBO

Informace vyplývá z ceníku pro prodejce společnosti UPC, který má server DigiZone.cz k dispozici. Mezi další zvýhodněné nabídky UPC Direct na prodejnách patří balíček Direct Medium + HBO Max Pak za cenu 499 Kč/měsíc po dobu 12 měsíců nebo Direct Medium za 399 Kč/měsíc po dobu 6 měsíců. U nabídky služby Direct Medium za 299 Kč získá zákazník pouze samostatnou kartu bez přijímače u dalších dvou akčních nabídek je zápůjčka zdarma, v případě DVR boxu je cena 99 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).