Hlavní navigace

Soutěž Máme rádi Česko nasadí Prima family od 7. dubna. Přímo proti SuperStar

19. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hlavní program Primy se pokusí prorazit v nejobtížnějším časovém slotu týdne, v neděli večer. V něm nyní svádí souboj novácká SuperStar a Nevinné lži od České televize.

Narušit souboj dvou aktuálně nejsledovanějších českých televizí o nedělní večer se pokusí narušit Prima family. Přímo proti pěvecké soutěži SuperStar na Nově a původním dramatickým příběhům na ČT 1 postaví od 7. dubna svoji soutěž Máme rádi Česko. Licencovaný formát od společnosti Endemol, kterým bude v roli moderátora provázet Libor Bouček, nabídne zábavné klání dvou družstev plných celebrit, která povedou Jakub Prachař a Lou Fanánek Hagen.

K TÉMATU: Prima family postaví od dubna proti SuperStar show Máme rádi Česko s Boučkem

Prima family pro první díl slibuje účast Martina Dejdara, Ladislava Vízka, Jitky Čvančarové, Leoše Mareše, Jiřího Mádla a Gábiny Partyšové. Proti SuperStar tak postaví jejího někdejšího moderátora Mareše, který se na hlavním kanálu Primy objevil nedávno jako host páteční Show Jana Krause. Pořad už má svůj web www.mameradicesko.cz, na kterém televize vyhlásila soutěž o nejpovedenější fotografii Česka, a také vlastní stránku na Facebooku.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Prima family chce Nově narušit SuperStar, stejně jako ona “zatápěla” Talentu

Máme rádi Česko bude mít stabilní vysílací čas v neděli od 20:15 hod., který dosud na Primě family patřil zahraničním filmům. Hlavnímu kanálu Primy se letos příliš nedaří bodovat u diváků pořady vysílanými krátce po 20. hodině a s novou soutěží bude v nevýhodě, protože ji nasazuje proti oblíbeným formátům konkurence.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).