Hlavní navigace

Snímek Doktor od jezera hrochů nabídne v televizní premiéře Film+

31. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 3. 2011

Českou komedii Zdeňka Trošky Doktor od jezera hrochů, který se začal promítat v tuzemských kinech loni v únoru, nabídne v televizní premiéře 8. dubna od 21:25 kabelový a satelitní kanál Film+. Zatím poslední Troškův snímek však příliš kladný ohlas nesklidil, spíše naopak. Na Česko-Slovenské filmové databázi získal od více než dvou tisíc diváků velice podprůměrné hodnocení 33 % a přišlo na něj necelých 200 tisíc lidí.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Spor Primy a provozovatele Filmu+ o název Cool stále trvá

V tomto snímku se objeví například Eva Holubová, Bohumil Klepl, Jiří Langmajer nebo Miroslav Vladyka. Komedie vypráví příběh hodného, ale do dnešního života se nehodícího doktora Čeňka Dobeška, který dostane nabídku na stáž v Africe. O dalších titulech z české a slovenské produkce vedeme intenzivní jednání a našim divákům již dnes mohu slíbit, že v příštím roce uvidí v exkluzivní premiéře na Film+ animovaný film Autopohádky, který nyní nastoupil úspěšnou cestu českými kiny, slibuje managing director IKO Cable Erika Luzsicza.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).