Hlavní navigace

Snídaně s Novou vysílala živě z historické tvrze poblíž dálnice D11

19. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 6. 2009

Snídaně s Novou dnes ráno v rámci svých cest po České republice do historické tvrze na třetím kilometru dálnice D11. Atmosféru středověkého města divákům přiblížili moderátoři Marta Ondráčková a Pavel Svoboda spolu s herci historického filmu Jménem krále Milošem Vávrou, Karlem Polišenským a Hynkem Čermákem. Redakci Digizone.cz o tom informovalo tiskové oddělení TV Nova.

BRAND24

Více než 160 dětí ze základních škol a dětského domova v Dolních Počernicích se dnes přišlo podívat na živé vysílání Snídaně s Novou z přírodního zábavního parku ve středověkém stylu, který vyrostl na 3. kilometru dálnice z Prahy do Hradce Králové, uvedla Nova. Pro děti bylo připraveno plno her a atrakcí jako např. jízda na koních a soutěže o ceny TV Nova. Nechyběla ani divácká soutěž, jejíž vítěz získal rodinný poukaz na zábavné odpoledne ve středověké tvrzi včetně ubytování pro čtyři osoby.

Nova pravidelně vysílá své páteční Snídaně z různých míst republiky a obvykle jsou živé přenosy spojeny i s autogramiádou a charitou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).