Hlavní navigace

Snídaně s Novou se dnes představila divákům zcela v novém

28. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 2. 2011

UVNITŘ VIDEO Ranní blok Snídaně s Novou dnes čekal minutu před šestou hodinou na televizní diváky ve zcela nové podobě. Nová byla nejen samotná grafika, ale také interiéry, které navrhl architekt Michael Klang. Ten se již podílel na návrhu samotného News Center televize, jež stanice slavnostně otevřela v druhé polovině roku 2007. Studiu dominují různé tvary dekorací v podobě oken, které lépe symbolizují start do nového dne.

BRAND24

DOKUMENT: Tiskové materiály k jarnímu schématu televize Nova

Není to ale jediný účel, k němuž by měla okna sloužit. Budou vyplněna také konkrétní grafikou podle toho, jaké téma budou moderátoři probírat. Tváře tohoto bloku Marta Ondráčková a Pavel Svoboda si pochopitelně ve včerejších večerních Televizních novinách studio pochválili a označili ho jako funkční a hravé a některé dekorace dokonce za mazlivé. Jak uvedl Svoboda, k inovaci dochází po třech letech. Cítíme se velmi vzdušně při těch dvaceti oknech, které tady jsou, dodal jeden z moderátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).