Hlavní navigace

SMS od Telefóniky do mobilu Pražanů a O2TV se slevou

21. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 4. 2009

Jak jsme vás včera na DigiZone.cz informovali, společnost Telefónica O2 byla k nevoli T-Mobilu a Vodafonu jediným operátorem, který obyvatelům hlavního města poslal SMS zprávu, ve které se dozvěděli, že bude v Praze ukončeno analogové šíření televizního signálu z vysílače Žižkov. Operátor této skutečnosti využije a chce novým zákazníkům nabídnout svůj IPTV produkt O2TV se slevou.

K TÉMATU: O2TV zaměří svou kampaň na Pražany

Z materiálů společnosti Telefónica O2, které jsme citovali na našem serveru nedávno, vyplývá, že Pražanům bude nabídnuta speciální sleva, která bude časově omezena a je spojena právě s ukončením analogového vysílání v Praze. Právě pro region Praha Telefónica O2 připravila speciální akční nabídku, ve které si Pražané mohou do konce dubna 2009 aktivovat jednu ze základních programových nabídek za 300 Kč měsíčně na dobu jednoho roku, konstatoval mluvčí operátora Martin Žabka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).