Hlavní navigace

Smíchov má v multiplexu 4 novou propagační smyčku s upoutávkami pořadů

13. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Zábavný kanál Novy, už šestý v pořadí, odstartuje 23. prosince v 18 hodin. Půjde o čtvrtou volně šířenou stanici skupiny Nova po Nově, Nově Cinema a Fandovi.

Archiv původních zábavných pořadů, v nichž vystupují protagonisté Partičky na Primě family, někdejší baviči televize Nova Richard Genzer a Michal Suchánek, hodlá využít nová zábavná televize Smíchov, kterou 23. prosince spustí v celoplošném multiplexu 4 televize Nova. Vyplývá to z promo smyčky, kterou Nova nasadila na programovou pozici ve čtvrté televizní síti, již bude Smíchov využívat. Na obrazovku se tak vrátí archivní vydání pořadů Tele Tele a Mr. GS.

K TÉMATU: Šéf CS Linku a Skylinku: O zařazení Smíchova jsme s Novou zatím nejednali

Z původní tvorby Novy se na Smíchovu objeví i Stahovák s Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem nebo Novoty Petra Novotného. Na první vysílací den Smíchov slibuje od 20 hodin americký sitcom Mike & Molly, od 20:20 pak další sitcom Zpátky do školy a od 20:40 vánoční komedii Santa má bráchu. 

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Smíchov, šestý kanál Novy, odstartuje den před Štědrým dnem

„Na realizaci Smíchova a jeho spuštění intenzivně pracujeme více než šest měsíců a po celou dobu jsme na projektu pracovali tak, abychom jej pro své diváky připravili jako vánoční překvapení. Bylo to pro nás velmi náročné období, kdy jsme chtěli velmi krátce po sobě spustit dvě televizní stanice. To asi nikdo na trhu moc nečekal, zvláště jsme rádi, že do médií ani ke konkurenci neutekla žádná informace o tom, že Smíchov připravujeme,“ řekla agentuře ČTK programová ředitelka Novy Alex Ruzek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).