Hlavní navigace

Smíchov a Telka se objevily i v programové nabídce satelitní T-Mobile televize

12. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od minulého pátku lze oba zábavné programy Novy naladit v satelitním Skylinku a CS Linku, který technicky i obsahově zajišťuje provoz T-Mobile televize

Nejen ve Skylinku a CS Linku, ale také v nabídce satelitní T-Mobile televize se objevily dva nové zabavné kanály skupiny Nova, Smíchov a Telka. „Jsou součástí všech tarifů T-Mobile Televize,” uvádí operátor na svém webu. “Nové stanice můžete naladit manuálně na vašem přijímači, doporučujeme však aktualizovat kompletní nabídku programů formou konfiguračního souboru,” dodává firma a odkazuje na sekci Návody a aktualizace na svém webu.

K TÉMATU: Zařazení Telky a Smíchova na satelit zvedlo jejich podíly. Telka v sobotu nad Fandou

T-Mobile televize je v podstatě “přebarvený” Skylink, který využívá technický obsahový servis lucemburské společnosti M7 Group. Nabízet tedy může jen ty programy, které už jsou součástí Skylinku. Sledovanost Smíchova a Telky se po pátečním vstupu na satelit viditelně zvýšila, oba programy se nyní v celodenním podílu na dospělém publiku pohybují okolo hodnoty jednoho procenta a někdy se jim daří porážet sesterskou stanici Fanda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).