Hlavní navigace

Šmajda ze SuperStar skončil. Do Eurovize jde pod novou identitou

8. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 3. 2012

UVNITŘ VIDEO Pamatujete si ještě na první ročník federální soutěže Česko Slovenská SuperStar, kterou vysílaly společně televize Nova a Markíza? Finalistou ze země našich východních sousedů byl tehdy Miro Šmajda. Televizní diváci už o něm ale zřejmě pod tímto jménem neuslyší. Veřejnoprávní médium Rozhlas a televize Slovenska (RTVS), které ho posílá do pěvecké soutěže Eurovize, mu zařídilo novou identitu. Nově je z něho rocker, skladatel a kytarista Max Jason Mai.

Z ARCHIVU: Bulvár poutá na SuperStar tajnou dohodou o finalistech

Věří, že hudba může změnit svět, má rád lidi se smyslem pro humor a všechny dobré věci v životě: ať už je to hudba, sport, jóga, láska nebo příroda. Max Jason Mai je ovlivněn hudbou různých stylů a zpěváky různých žánrů. Obdivuje široké spektrum hudebníků od Led Zeppelin přes Whitesnake, Alter Bridge, 30 Seconds To Mars, Dream Theather, Metallica, John Mayer, Enigma, Sade až po Antonína Dvořáka, představila RTVS novou identitu Šmajdy v tiskové zprávy, z níž nebylo vůbec znát, že jde o jednoho a téhož zpěváka.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Finále Česko Slovenské SuperStar dosáhlo rekordu ve sledovanosti

Projekt Miro Šmajda je minulostí, kterého se týká úplně jiná muzika, uvedl podle serveru Mediálne.sk samotný interpret. Myslím, že Miro Šmajda by neměl šanci dostat se do finále Eurovize, Max Jason Mai tu šanci má. Je to děláno se zahraničními lidmi, většinou americká produkce. Je to něco, co jsem vždycky chtěl dělat a věřím tomu, dodal. Šmajdu, respektive Maxe Jasona Maie, už propagují i webové stránky na adrese: http://www.max­jasonmai.com/, k dispozici je také jeho profil na komunitních portálech Facebook a Twitter.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).