Hlavní navigace

Slovenský Music Box se chystá na příchod konkurence

11. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 11. 2008

Interaktivní hudební televize Music Box chystá do vysílání několik změn včetně grafiky, kterou už používá šest let. Důvodem je blížící se příchod kanálů Nostalgia Musica TV pro seniory a Revolution TV pro mladé diváky. Reagovat však bude hlavně na nový program Musiq 1, který začal vysílat prostřednictvím satelitu nekódovaně v říjnu a již zařadil první moderované relace. Informuje o tom server Mediálne.sk. Důvodem změn je také vstup nového akcionáře z Česka, který se uskutečnil minulý týden.

Generální ředitel interaktivní hudební televize Marcel Děkanovský řekl, že se chystají především nové interaktivní možnosti. V novém kabátě by se měl Music Box představit již 1. prosince, kdy oslaví své narozeniny. Jedinými moderovanými pořady jsou tu soutěž Casino Music a hitparáda Music Box Top 10. Většinu vysílacího času však vyplňují pouze videoklipy. Music Box znají dobře i čeští diváci. Vysílá volně na satelitu Thor 3 na pozici 0.8 st. záp. a je součástí mnoha kabelových sítí včetně služby UPC Digital.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).