Hlavní navigace

Slovenská TV Patriot na satelitu Thor bez obrazu

10. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 12. 2008

AKTUALIZOVÁNO Žilinská regionální televize TV Patriot, kterou mohou sledovat také čeští diváci, se od včerejšího dne potýká na satelitu s technickými problémy na trase. Diváci nyní místo obrazu vidí pouze úzké svislé fialové pruhy, ale zvuk je šířen v pořádku.TV Patriot vysílá přes družici Thor na pozici 0.8 st. záp., a to nekódovaně v rozlišení 640×576px s datovým tokem 2.37 Mbps a zvukem 263 kbps v platformě Telenor. Stanice na svých webových stránkách o žádném problému nehovoří a divákům se neomluvila.

ČTĚTE TAKÉ: Slovenská televize Music Box včera několik hodin nevysílala

UX DAy - tip 2

Nejdůležitější nosnou částí vysílání TV Patriot je právě zpravodajství především ze žilinského regionu, které vysílá denně od 17:45, v repríze pak každou hodinu. Tento program není jediným, který se však potýkal v minulosti na Thoru s technickými problémy. Nedávno potkal stejný osud např. slovenskou hudební televizi Musicbox, která v září několik hodin nevysílala. Diváci viděli ve všech platformách pouze černou obrazovku bez zvuku.

AKTUALIZOVÁNO – Regionální kanál TV Patriot v průběhu dnešního dne odstranil technické problémy na trase a jeho vysílání je již opět plně funkční.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).