Hlavní navigace

Slovenská televize TV8 vysílá od včerejška pouze na internetu

9. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 2. 2011

Program TV8 ze Slovenska, který se zaměřuje na věštění budoucnosti a interaktivní hry, včera odpoledne přerušil svou satelitní distribuci. Program v tuto chvíli vůbec není fyzicky k dispozici na pozici 1 stupeň západně (družice Thor) a nevysílá ani v satelitních službách CS Link, Skylink a T-Mobile televize. Na 23,5 stupních východně je pak pouze prázdná pozice bez obsahu.

Z ARCHIVU: Překvapení na satelitu CS Linku a Skylinku: TV8 a Ethnic TV

Co je důvodem k přerušení distribuce na obou satelitech stanice na svých webových stránkách neuvádí. Je proto zatím zbytečné se dohadovat, zdali jde pouze o dočasný výpadek nebo se bude jednat o trvalý stav. Na internetové adrese: http://www.tv8­.sk/live/ je však program nadále dostupný a vysílá zde beze změny. Přerušení satelitní distribuce mohlo způsobit také nedostupnost signálu u kabelových a IPTV operátorů na Slovensku v případě, že si signál na družici používali jako distribuční.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).