Hlavní navigace

Slovenská Markíza změní generálního ředitele. Václav Mika končí

28. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 9. 2010

Informace, kterou nedávno vyvrátil pro server DigiZone.cz majitel slovenské Markízy, společnost Central European Media Enterprises (CME), jako spekulaci, je pravdivá. Její generální ředitel Václav Mika skutečně končí. Zprávu přinesla slovenská média, jako první o ní referoval bulvární deník Nový Čas. Ten spekuluje, že za odchodem jsou osobní důvody. To však vedení Markízy odmítlo potvrdit.

ČTĚTE TAKÉ: Management Markízy měnit nebudeme, slibuje její vlastník

BRAND24

Skutečnost potvrdila nejsledovanější slovenská televize oficiálně krátce po poledni. Pro Mediálne.sk Václav Mika uvedl, že odchod se bude řešit harmonicky. Mika má s médii bohatou praxi. Před příchodem do Markízy působil jako ředitel nejposlouchanějšího slovenského rádia Expres. Byl také předsedou Rady STV v letech 1998 a 1999 a ještě předtím řídil Prvú slovenskú mediálnu agentúru. Působil také jako prezident Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc.

Dosavadní generální ředitel Markízy Václav Mika. (Foto: Markiza.sk)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).