Hlavní navigace

Slovenská Doma nově pro klienty Skylinku v HD rozlišení, JOJ Cinema opět testuje

2. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

DOPLNĚNO – JOJ Cinema bude filmovým kanálem, který bude dostupný také operátorům v České republice. K dispozici má být zájemcům ve standardním i vysokém rozlišení.

V nabídce satelitní služby Skylink se dnes objevil další program ve vysokém rozlišení, slovenská stanice Doma HD. Klientům je dostupný na všech aktivních kartách od balíčku Digital HD. Provozovatel služby, lucemburská skupina M7 Group, zatím oficiálně zařazení stanice nekomunikovala. Dá se předpokládat, že se tak stane v nejbližší době. Skupina Markíza Slovakia už kromě svého hlavního kanálu šíří na satelitu Astra 3B také stanici Dajto HD. Na stejné družici a ve stejné službě už je připravena také programová pozice pro novou stanici JOJ Cinema, o níž DigiZone.cz informoval jako první již minulý týden.

Diváci využívající satelitní platformu Skylink si tak ode dneška mohou v té nejvyšší obrazové kvalitě vychutnávat oblíbené seriály z nabídky televize Doma jako Mentalista a Zakázaná láska a další vybrané filmové tituly. Už tento víkend se mohou těšit například na premiérové romantické filmy Léto v Portugalsku nebo Šťastlivec v hlavní roli se Zacem Efronem, uvedl PR manažer slovenské televizní skupiny Markíza Slovakia Lukáš Kočišek.

BRAND24

Seznam nově přiladěných programů na satelitní pozici 23,5 stupně východně
repro foto z přijímače VU+ Solo 2

Seznam nově přiladěných programů na satelitní pozici 23,5 stupně východně

Parametry příjmu Doma HD: Astra 3B (23,5 stupně východně), 12109/H, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK

Parametry příjmu JOJ Cinema: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11797/H, SR 29500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).