Hlavní navigace

Slovak Sport zůstane v nabídce satelitní služby Skylink

7. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Znamená to, že i zákazníci satelitního operátora Skylink budou moci sledovat anglickou Premier League, byť v omezené míře. Stanice nabídne z každého kola jeden zápas.

Satelitní operátor Skylink provozovaný lucemburskou společností M7 Group a fima Slovak Sport stojící za stejnojmenným tematickým kanálem se dohodli na prodloužení spolupráce. Znamená to, že Slovak Sport zůstane v nabídce Skylinku i přes to, že druhý kanál v jeho programovém rastru chybí. Serveru DigiZone.cz to potvrdil generální ředitel stanice Róbert Greguš. Dění okolo druhé stanice nekomentuji, ale ke Slovak Sportu můžu říci tolik, že bude pokračovat v nabídce Skylinku za stávajících podmínek, konstatoval Greguš.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Startuje Slovak Sport 2, do nabídky ho zařadí O2TV a Topfun televize

Provozovatel Slovak Sportu na sociální sítí Facebook uvedl, že u tohoto programu nebude docházet v rámci Skylinku ani k žádné geoblokaci, to znamená, že po celou dobu bude dostupný jak divákům v České republice tak i na Slovensku. Zákazníci satelitního operátora se tak dostanou v omezené míře i k anglické Premier League. Na Slovak Sport.TV bude vysílán jeden zápas z každého kola PL. Taktéž vůbec první zápas sezóny 2013/2014, potvrdila televize na Facebooku. Druhý kanál, který spustil provozovatel v uplynulých dnech a jehož hlavním tahákem je právě Premier League, je dostupný v Česku v O2TV a Topfun televizi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).