Hlavní navigace

Slovak Sport.TV už je na internetu placený. Na satelitu zůstává stále zdarma

30. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na satelitu zůstává vysílání tematického kanálu Slovak Sport.TV nadále bezplatné. Prostřednictvím internetu ho můžete sledovat díky internetové videopůjčovně Topfun.

Zájemci, kteří by si chtěli pustit zdarma vysílání tematického kanálu Slovak Sport.TV prostřednictvím internetu, už mají smůlu. Od minulého týdne je tento program zpoplatněn. Informaci potvrdil serveru DigiZone.cz ředitel stanice Róbert Greguš s tím, že z programu se stala placená služba. Příznivci slovenského sportu, kteří by chtěli tento program sledovat prostřednictvím internetu i nadále, by za něho museli zaplatit. Program streamuje internetová videopůjčovna Topfun v rámci služby Topfun Live – Pay TV.

BRAND24

ROZHOVOR: Zprávy nechystáme. Chceme se věnovat hlavně přenosům, říká šéf Slovak Sport.TV

Jedinou možností pro široké publikum, jak si tuto stanici pustit nadále bezplatně, je tak satelit, konkrétně pozice 23,5 stupně východně, kde se má program v budoucnu stát součástí nabídky operátora Skylink. Jeho zařazení však služba prozatím neoznámila a přesný termín pravděpodobně zatím není stanoven. Pokud bychom chtěli, zavoláme do Skylinku a oni program zakódují, ale máme v tuto chvíli řadu jiných starostí, konstatoval šéf Slovak Sportu a dodal, že signál bude kryptován pravděpodobně až se spuštěním jeho ostrého provozu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).