Hlavní navigace

Slováci budou montovat IPTV set-top-boxy Juice v Jižní Americe

28. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 12. 2011

Kontrakt na dodávání součástek pro set-top-boxy IPTV značky Juice, jejich montáž a distribuci na trzích v Argentině, Uruguay a Chile podepsala slovenská společnost Antik Technology. Jihoamerickým partnerem firmy se stala společnost Axor Corporation. Košická Antik Technology provozuje vlastní optické sítě na východě Slovenska a pro Českou televizi testuje standard hybridní televize HbbTV.

K TÉMATU: Set-top-boxy Juice pro IPTV operátory bude chránit ochrana VCAS

Smlouvu s jihoamerickým partnerem uzavřel Antik na konferenci NexTV Summit v Buenos Aires. Kromě výroby set-top-boxů Antiku bude Axor zajišťovat i produkci desek plošných spojů pro interaktivní televizní přijímače v provincii Ohňová země – Tierra del Fuego přímo v Argentině, informoval generální ředitel Antik Technology Igor Kolla. Zároveň ocenil pomoc a spolupráci slovenského velvyslanectví v Argentině při navazování kontaktů s tamními společnostmi.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Testování HbbTV od České televize začne na Slovensku v Košicích

Antik Technology vyvíjí a vyrábí zařízení a software pro digitální televizi pod značkou Juice, která využívají telekomunikační operátoři takřka na celém světě. Kromě Slovenska a České republiky působí i ve Spojených státech, Švédsku, Irsku, Rusku, Saudské Arábii a dalších zemích. Vývojová střediska má kromě Slovenska a Česka také v HongKongu. Set-top-boxy Juice využívají protokol BitTorrent, který umožňuje divákům sledovat obsah sdílený na internetu s uživateli z celého světa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).