Hlavní navigace

Sledujeme živě: Tisková konference Primy k projektu Prima love

17. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 2. 2011

Nový projekt Prima love, který by měl být ženským tematickým kanálem Primy, dnes na tiskové konferenci v Praze představuje druhá největší tuzemská komerční televize. Server DigiZone.cz je na místě a od 10:00 hod. vám nabízí prostřednictvím svého profilu na Facebooku online zpravodajství z této akce. Prima love by měla podle posledních informací nahradit dopolední bloky na programu Prima Cool, které dosud patří regionálně zaměřené televizi R1, třetímu celoplošnému okruhu Primy.

ONLINE: Sledujte živé zpravodajství z tiskové konference k projektu Prima love

BRAND24

Televize získala svolení od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) k dočasnému změnu názvu a licenčních podmínek televize R1. Podle tiskové zprávy RRTV by tato výjimka měla platit od 8. března do konce letošního roku. Prima by mohla televizi R1 vysílat na samostatné programové pozici, má k ní platnou kompenzační licenci pro celoplošné zemské digitální vysílání i oprávnění pro vysílání na satelitu.

Od loňského března Prima vlastní také licenci pro celoplošný program Prima family, ten však může začít vysílat nejdříve v polovině příštího roku, po dokončení procesu digitalizace televizního vysílání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).