Hlavní navigace

Sledujeme živě: Tisková konference ČT 1 k programu v roce 2011

14. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 12. 2010

PORUCHA NEBYLA NA VAŠEM PŘIJÍMAČI Programové novinky ČT 1 pro příští rok představí na dnešní tiskové konferenci v Praze na Kavčích horách Česká televize. Prezentovat je budou generální ředitel ČT Jiří Janeček, výkonný ředitel programu Radan Dolejš a vedoucí centra vizuální prezentace Pavla Hromková. Veřejnoprávní televize zatím odhalí programové schéma ČT 1 na první pololetí příštího roku a novou řadu identových znělek.

RYCHLÁ NAVIGACE: Online zpravodajství z tiskové konference k novinkám ČT 1

BRAND24

Server DigiZone.cz je na místě a připravuje online zpravodajství z konference, které můžete sledovat na stránce našeho webu na Facebooku (pokud máte profil na této sociální síti). V průběhu dne doplníme aktuality z tiskové konference přímo na DigiZone.cz a o půlnoci vydáme souhrnný článek s dalšími dokumenty.

PORUCHA NEBYLA NA VAŠEM PŘIJÍMAČI: Omlouváme se všem čtenářům DigiZone.cz za neuskutečněné online zpravodajství z tiskové konference České televize, ale narozdíl od předchozích dvou akcí ČT tentokrát konference probíhala na Kavčích horách ve studiu, které není vybavené wi-fi připojením k internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).