Hlavní navigace

Skylink zatím nechává v nabídce prémiovější Slovak Sport, o změně nejednal

16. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice nabízí exkluzivní živé přenosy a záznamy národní hokejové a fotbalové ligy a basketbalových, volejbalových a házenkářských utkání. Věnuje se mimo jiné i golfu a boxu.

Satelitní služba Skylink bude prozatím pokračovat v distribuci stanice Slovak Sport 1. Serveru DigiZone.cz to řekl Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která je provozovatelem tohoto operátora. Slovak Sport.TV je v nabídce Skylinku od samého počátku, včera se však rapidně změnila povaha této stanice. Z programu, který měl původně sloužit jako lákadlo na prémiovou „dvojku“, se sama stala atraktivnější stanice. Provozovatel Slovak Sportu ukončil vysílání třetího kanálu a u prvních dvou provedl jejich rošádu. Ve většině služeb by tak na původní pozici jedničky měla být dvojka a naopak.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: freeSAT zařazuje do nabídky Slovak Sport v nižším i vysokém rozlišení

S panem Gregušem (Róbert Greguš, šéf stanice Slovak Sport, pozn. red.) jsme prozatím nejednali. V nabídce Skylinku zůstává i nadále první program, uvedl pro DigiZone.cz Glisník. Slovak Sport.TV je zařazena v nabídce satelitního operátora v nejnižším placeném balíčku Mini, který je kombinací řady tematických stanic (kompletní nabídka zde). Program je čtyřiadvacetihodinových kanálem a vysílá po celý týden (režim 24/7). Divákům nabízí exkluzivní živé přenosy a záznamy národní hokejové a fotbalové ligy a basketbalových, volejbalových a házenkářských utkání. Věnuje se mimo jiné i golfu a boxu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).