Hlavní navigace

Skylink: Všechny populární programy v HD do konce roku 2016

11. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PREZENTACE – Jaromír Glisník uvedl, že operátoři placené televize musí být na našem trhu čím dál tím více vynalézavější, aby oslovili potencionální klienty.

Satelitní služba Skylink chce nejpozději do konce roku 2016 nabízet všechny populární programy v České republice a na Slovensku ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Na dnešní minikonferenci Prague Business Breakfast, kterou pořádal server Broadband TV News ve spolupráci s operátorem Telenor, to uvedl Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která Skylink provozuje. O které programy by mělo jít konkrétně, však Glisník nespecifikoval. Uvedl, že jde o strategické rozhodnutí, které lucemburská skupina učinila.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink umožní zákazníkům jako jednu z nových funkcí okamžitou aktivaci služeb

BRAND24

Člen představenstva M7 Group řekl, že operátoři placené televize musí být na našem trhu čím dál tím více vynalézavější, aby oslovili potencionální klienty. Všechny firmy podnikající na našem trhu v oblasti pay TV se potýkají podle jeho slov s velmi atraktivní nabídkou volně šířeného obsahu. I proto se Skylink podle Glisníkových slov snaží už od roku 2010 formovat jako vedoucí satelitní operátor v oblasti HDTV, která se stala podle jeho prezentace novým vysílacím standardem. Skylink má v současné době v České republice 1,3 milionu zákazníků, kterým nabízí přistup ke 120 programům, z nichž 28 je dostupných v HD kvalitě.

M7_Skylink_Prague_B_Break­fast_201411.pdf by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).